Tuesday, January 24, 2012

A story maybe I made it my self..but it's kind of true


this story I would like to dedicate to anyone who read  this...ok dh2 speaking, aku nih x reti nk ckp pnjg2 dlm BI sbb aku nih x expert ....12 mei 2009 ...what happen on that date??? that was the date for the 1st batch of SABDA's student register..even though I din't register that day but , I received the invitation letter on that day ...hahaha...still , I'm the 1st batch for that school...

ok..habis mukadimah aku.. time form 1 ........................................................................................................

time form 1 aku duk kat skolah tuh x la lame sgt.....bru 5 bulan duk kat skolah tuh kne pindh ....sian aku....pindh bkan  sebab kne buang or homesick tpi skolah pakse pindah jugak...nak wat mcam mne dh akhir tahun skolah x bg la duduk kat stu lagi so aku pun call ayah aku utk pindh.......mase form 1 , aku dh wat sejarah hitam yang pertame ..tpi ramai yang x tau...ape yang aku wat yang dikatekan serah hitam??? ..hmm susah nk cte tpi ape slhnye kongsi pengalaman.....cte nih bermule bile aku wat langsi ngan sorg f4  nih..nme dye nabil...bile nabil nih cte kat kwn2 dye pasal aku.....suatu mlm yg aku x igt bile , aku dipggl .......aku dipggl masuk dlm dorm AL 05 ....time tuh kosong je lg...nk wat mcm mne bdak laki yg ade kat asrama tuh x sampai   100 org pun lgi....ok2 smbung cte , mase dlm AL05 aku diukul ?? disepak?? langsung tak....dorang x wat ape pun...dorg ckp mcm   biase je....tpi lpas tuh aku pun dh x langsi sbb aku bg tau dye sbb aku wat langsi ngan si nabil tuh....sejak ari tuh jugak aku nih slalu di back up oleh si nabil tuh... bgge btol aku...heheh..

tu je la pasal form 1 yg aku nk cte stakat nih.....nk tau lagi??? boleh , tpi tggu aku tulis lg..bye...

No comments:

Post a Comment