Monday, November 28, 2011

funny story at a bank..

cite nih aku dpt drpd seorang pencerita yang amat terkenal...nme dye dirahsiakn.....
long long time ago ,there lived a very handsome father and a cute little girl.....
hehe...umur si ayah tuh lebih kurang 34 ..mude lagi  la tuh...si anak  perempuan comel tu pulak 5 tahun ....



pada suatu hari si anak comel tuh nak makan KFC ....si ayah ni pulak x de duit time tuh...sian si anak tuh...anak comel tu pun nangis x henti2 bile ayah dye cakap lain kali je la......si ayah ni pun kesian tengok anak   dye nangis dan dye nak wat keje dye pun susah sbb anak dye tuh bising sangat so pun cakap kat anak dye "allright , I'll bring you to the KFC with one condition , you must accompany me to the bank " ...si anak pun berhenti nangis dan terus peluk ayah dye... dalam perjalan pegi bank ..si anak ni punye la bising..x abis2 -cakap kat ayah dye yang dye tengah lapar....lepas beberape minit driving..sampai pun dorang kat depan bank..si anak ni nampak ade dua orang tengah angkat mesin ATM naik lori..dye pun tnye kat ayah dye..
" papa what are the two men doing with the machine ? " ..si ayah tu pun kelentong sikit anak dye " there must someone had bought the machine" ...si anak pun angguk jer....mase dalam bank , si anak ni punye la bising x henti2 samapai orang dalam bank asyik pandang dorang je....dalam bank tuh ..bole plak ayah dye terlupe pin code ...tbe2 anak dye bersuare " papa , why don't you buy this machine and put it in our house so that you don't have to come to the bank anymore " ...lepas je si anak tuh cakap mcm tuh , orang2 yang kat dalam bank pun terkejut lalu terus gelak  terbahak-bahak sbb tgk telatah anak comel tuh....

* cite nih sket je yang real...byk lgi yang aku tokok tmbh...munkin  bg korang x lawak tpi x pe ak x kesah pun   :-) ...thanx for reading..

No comments:

Post a Comment