Monday, November 29, 2010

STUDY


 mmm....study...thanks to my mother she's the one who give the idea to write about this.....
pagi isnin 29 NOV aku baru sedar banyak subjek aku tak kuasai lagi. sorang kawan aku cakap kalo nk study subjek fakta sebenarnyer senang saja , kita hanya perlu minat , concentrate, paham tu jer...kalo nak buat nota lagi bagus. lagi pun sabjek fakta nih selalu nya orang baca waktu pagi kalau nak study malam kena buat latihan atau study math sebab latihan and math x kasi kite ngantuk.
lagi satu sitiap orang ada dia punya cara belajar sendiri. sesetengah suka blaja sendiri dan yang lain suka belajar sendiri. kaedah belajar pula banyak , ada yang suka guna cara mind map ada jugak suka buat nota panjang lebar ada pula orang yang suka tengok kat komputer cam cri video pasal bab-bab tertentu , nama pun zaman moden mesti banyak orang suka guna komputer dari buku.

No comments:

Post a Comment